Скопје

Mаркетинг базиран врз анализа на податоци

Кои сме ние

Кликдаг е компанија формирана во 2016 година. Кликдаг обезбедува податоци, анализа и маркетинг услуги за интернационални клиенти. Ги поддржува оперативните потреби на своите клиенти со користење на најсовремен софтвер и техники за анализа на податоци и маркетинг.

 

Што работиме

Анализи

Нашиот тим на аналитичари секојдневно користи напредни системи за да обработи големи број на бази на податоци се со цел да се обезбеди вредни бизнис увиди на нашите клиенти кои помагаат во донесување на нивни деловни одлуки и бизнис развој.

Мрежен Маркетинг

На нашите клиенти им се потребни голем број на вредни корисници по најниски цени. Со нашата експертиза за дигитален маркетинг им овозможуваме секогаш да се чекор понапред од конкуренцијата и да остварат максимална ефикасност од нивниот маркетинг.

Репортирање

Ние обезбедуваме голем број на податочни извештаи на дневна, неделна и месечна основа, кои на нашите клиенти им ги овозможуваат информациите што ги бараат во лесно разбирливи формати, лесни за употреба.

Менаџмент на кампањи

Ние им помагаме на нашите клиенти да управуваат со кампањи низ различни дигитални канали, вклучувајќи ги Google Adwords, Bing, Facebook, email, affiliate и online display.

 

Со кого работиме

 

Мисија и Bизија

Нашата мисија е Кликдаг да биде водечка компанија и лидер во дигиталниот маркетинг во Македонија. Сето ова можеме да го оствариме доколку ги имаме најдобрите луѓе кои ќе го дадат најдоброто од себе и ќе го создадат најдобриот тим. Наша работа е да ви овозможиме да бидете дел од него. Затоа ние нудиме конкурентни плати, обуки и програми за развој на индивидуално ниво, пристап до најсовремените алатки и техники во дигиталната сфера, забавни програми и бенифиции во кои вработените ќе уживаат. Дали сакате да бидете дел од тоа?

 
 

Вредности

Професионалност

Создавањето и одржувањето на посветеност и одговорноста за резултатите не издвојува од други организации.

Креативност

Пронаоѓањето на иновативни решенија за стратегија и оперативни предизвици го отвора патот до подобри решенија и креативна работа.

Тимска работа

Најдобро решение доаѓа од соработката со колегите, клиентите и кандидатите - ефективната тимска работа бара силни врски, почит, одговорност и споделување.

Искреност

Довербата е она што го држи Кликдаг заедно. Ние ја почитуваме експертизата на нашите колеги, добредојдени се искрени повратни информации и градење чесни односи. Низ одделенијата ние се поддржуваме како семејство и дејствуваме со љубезност, топлина и емпатија.

Работни позиции

Вратата на Кликдаг е секогаш отворена за нови и млади таленти која што ќе им помогне да ги развијат  вештините во Дигиталниот маркетинг . Следете не на социалните медиуми и дознајте повеќе за нас и нашите отворени работни позиции. Доколку сметате дека Вашите квалификации одговараат на бараната позиција испратете ја Вашата кратка биографија на career@clikdaq.com

  • Clikdaq on LinkedIn
  • Clikdaq on Facebook
  • Clikdaq on Instagram
 

Контакт

+389 2 313 3223

Clikdaq DOO Skopje

23-ti Oktomvri 11A

1000 Skopje

Мacedonia